Schaakclub Westerwolde houdt haar wekelijkse clubavonden in Ter Apel. Elke dinsdagavond, uitgezonderd de zomermaanden en een korte winterstop, komen we bij elkaar in gebouw De Wilpskamp, Sellingerstraat 57 in Ter Apel.

Ledenvergadering

Op gezette tijden is er een algemene ledenvergadering, waarbij onze leden meedenken over alle onderwerpen die binnen de club van belang zijn. Ook los daarvan wordt de persoonlijke betrokkenheid en inbreng van alle leden bij onze club zeer op prijs gesteld.

Bestuur

Het bestuur van de club is in handen van Ferdi de Boer (voorzitter), Koos Draijer (algemene zaken), en Johan van Ginkel (penningmeester).

Competitieleider van de interne clubcompetities is Ferdi de Boer. Materiaalbeheerder is Koos Draijer. Schaakmentoren zijn Luit Huls en Koos Draijer.

Beheer website: webmaster. Techniek website: PWF IT Consultancy.