30 maart 2019 – Heugelijk nieuws van ons clubfront. Ferdi de Boer heeft zaterdag 30 maart in Delfzijl mee gedaan aan het Eemsmond rapid Schaaktoernooi. En is daar glansrijk eerste geworden in zijn poule van 6 spelers. Deze fantastische prestatie van Ferdi verdient alle lof en we feliciteren hem dan ook van harte met zijn prachtige overwinning…!

In de eerste ronde won hij met zwart van Siebe Hahn. In de tweede met wit van John Schouka en in de derde met zwart van Vincent Richtering. In de vierde ronde tegen Simon van Dijk, ging Ferdi helaas door de klok. Maar in de vijfde ronde met zwart tegen Remco Bosscher, maakte hij dat weer ruimschoots goed. Daarmee werd hij afgetekend groepswinnaar van zijn poule. Niet alleen gunnen we Ferdi zijn succes, ook zijn we zeer verheugd met de functie die hij hiermee vervult als ‘ambassadeur’ van onze schaakclub.