Het nieuwe schaakseizoen van onze club is begonnen. Wekelijks komen we bij elkaar op maandagavond in het gebouw De Wilpskamp in Ter Apel, voor het spelen van een interne competitie om de jaarlijkse clubtitel. Maar ook losse (informele) partijen kunnen worden gespeeld, voor wie daar de voorkeur aan geeft. Daarnaast neemt Schaakclub Westerwolde ook dit seizoen met twee teams deel in de competitie van de Noorderlijke Schaakbond Nosbo.

Inmiddels mochten we dit nieuwe seizoen alweer twee nieuwe leden begroeten. De organische groei van onze club, die drie jaar geleden begon, zet daarmee door. Inmiddels telt de club 18 leden.

Hoe dan ook kijken we uit naar een dynamisch en inspirerend schaakjaar, dat pas eindigt in mei 2020. Mensen die nog geen lid zijn van onze club maar wel belangstellingn hebben om vrijblijvend eens onze clubavonden te bezoeken, of kennis te maken met de schaaksport, kunnen zich altijd aanmelden. Zie hiervoor de pagina contact.