Het nieuwe schaakseizoen van Schaakclub Westerwolde start vrijwel zeker met ingang van de eerste maandag in september 2020. Dat heeft het bestuur besloten.

Zoals het nu lijkt is het conform de richtlijnen van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond mogelijk om de wekelijkse clubavonden te hervatten, mits we daarbij een aantal voorzorgsmaatregelen in acht nemen. Gelet op de beschikbare ruimte in onze vaste clubaccommodatie, gebouw De Wilpskamp in Ter Apel, is dat zeker mogelijk. In de tweede helft van augustus zal het bestuur alle leden informeren over onder welke randvoorwaarden we de wekelijkse clubavonden zullen hervatten.

Voor nu wensen we alle schaakliefhebbers vooral ontspannen en mooie zomermaanden toe. Graag heten we iedereen van harte welkom in september!

Het bestuur van Schaakclub Westerwolde