Tijdens een feestelijke clubavond op 31 mei, de eerste na de tweede lockdown, vond eindelijk alsnog de huldiging plaats van de clubkampioenen van het ‘gebroken’ seizoen 2019-2020. Koos Draijer werd onderscheiden met de wisselbeker omdat hij als eerste wist te eindigen in de interne competitie, waarin de deelnemers 2 keer tegen elkaar spelen. Koos behaalde in totaal 11 wedstrijdpunten, op de voet gevolgd door Pieter Kooij met 10 punten. Draijer werd in het roemruchte verleden van de club al heel wat keren kampioen, maar door de sterk toegenomen concurrentie in het voorbije seizoen kreeg zijn prestatie dit keer extra glans.

In de zogeheten B-poule werd Dries Drenth met 12 punten op fraaie wijze verrassend eerste. Hij was dan ook verguld met de bijbehorende beker. Als tweede in deze poule eindigde Bob Bianchi met 11 punten. Aangezien Dries Drenth er de voorkeur aan geeft ook komend seizoen in de B-poule actief te blijven, promoveert Bianchi automatisch naar de A-poule. We wensen Bob daar veel geluk…!

Op de foto ontvangt clubkampioen Koos Draijer de beker uit handen van competitieleider Henk Prins.

Een verheugde Koos Draijer rechts. Links competitieleider Henk Prins, die de beker uitreikte.