Schaakclub Westerwolde houdt haar wekelijkse clubavonden in Ter Apel. Elke maandagavond, uitgezonderd de zomerperiode en een korte winterstop, komen we bij elkaar in gebouw De Wilpskamp, Sellingerstraat 47 in Ter Apel.

Ledenvergadering

Eens per jaar is er een algemene ledenvergadering, waarbij onze leden meedenken over alle onderwerpen die binnen de club van belang zijn. Ook los daarvan wordt de persoonlijke betrokkenheid en inbreng van alle leden bij onze club zeer op prijs gesteld.

Bestuur

Het bestuur van de club is in handen van John van der Meijden (voorzitter), Herbert van Weerdenburg (secretaris), Johan van Ginkel (penningmeester) en Koos Draijer (algemene zaken).

Competitieleider van de interne clubcompetitie is Henk Prins. Materiaalbeheerder is Koos Draijer.

Voor contactgegevens zie de pagina Contact.