Schaakclub Westerwolde houdt haar wekelijkse clubavonden in Ter Apel. Elke maandagavond, uitgezonderd de zomerperiode, komen we bij elkaar in gebouw De Wilpskamp, Sellingerstraat 47 in Ter Apel.

Ledenvergadering

Tenminste één keer per jaar is er een algemene ledenvergadering, waarbij onze leden meedenken over alle onderwerpen die binnen de club van belang zijn. Ook los daarvan wordt de persoonlijke betrokkenheid en inbreng van alle leden bij onze club zeer op prijs gesteld.

Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van de club is in handen van John van der Meijden (voorzitter), Herbert van Weerdenburg (secretaris), Johan van Ginkel (penningmeester) en Koos Draijer (algemene zaken).

Als schaaktrainer en -coach is John van der Meijden verbonden aan de club. Bob Bianchi is verantwoordelijk voor contacten met bedrijven en sponsoren die de club financieel ondersteunen.

Voor contactgegevens zie de pagina Contact.