Schaakclub Westerwolde heeft een unieke plek in de schaakwereld. In verschillende opzichten heeft onze club een andere cultuur dan de meeste andere verenigingen, waar de nadruk erg ligt op prestatie. Bij ons is het vooral de ontspannen sfeer die de club aantrekkelijk maakt voor liefhebbers van het schaakspel. Nieuwe leden, zowel beginnende als gevorderde spelers, voelen zich snel thuis op onze gezellige clubavonden.

Diversiteit

Bij ons hoef je geen hoge rating te hebben om respect van andere clubleden te verdienen. Plezier in schaken is wat bij ons altijd voorop staat. Daarom ook kent onze club een grote diversiteit aan leden, met een sterk verschillende achtergrond. Ook wat betreft leeftijd. Maar één ding hebben we allemaal gemeen, namelijk dat we schaken zien als een fantastisch spel voor iedereen. Jong en oud, man en vrouw, ervaren of beginner, iedereen kan zich binnen onze club op z’n gemak voelen.

Zelf ervaren?

Wil je dat zelf gewoon eens vrijblijvend ervaren? Klik dan op de pagina Lid worden. Je bent in elk geval van harte welkom bij Schaakclub Westerwolde!